Over ons

Welkom bij OpenTuinenFriesland.nl, dé online gids voor iedereen die geïnteresseerd is in de prachtige en diverse tuinen van Friesland. Wij zijn een gepassioneerd team van tuinliefhebbers, landschapsarchitecten en natuurliefhebbers, en we zijn er trots op de verborgen parels van Friesland te mogen ontsluiten voor een breder publiek.

Onze missie:

Onze missie is om mensen te inspireren en te informeren over de wonderen van de Friese tuinen. We willen een platform bieden waar tuineigenaren, bezoekers en tuinliefhebbers samenkomen om hun passie voor tuinen te delen. Door het organiseren van evenementen en het delen van informatie over open tuindagen willen we mensen stimuleren om meer tijd buiten door te brengen en te genieten van de prachtige natuur die Friesland te bieden heeft.

Ons team:

OpenTuinenFriesland.nl bestaat uit een team van enthousiaste tuin- en natuurliefhebbers. We hebben elk onze eigen expertise, variërend van landschapsarchitectuur tot plantkunde, maar delen één gemeenschappelijke passie: de liefde voor tuinen. Samen werken we hard om je de meest actuele en interessante informatie te bieden over de tuinen in Friesland.

Wat we doen:

Op OpenTuinenFriesland.nl vind je een uitgebreide kalender met open tuindagen, evenementen en workshops in de provincie Friesland. We bieden gedetailleerde beschrijvingen van de tuinen, inclusief foto’s en praktische informatie zoals openingstijden, toegangsprijzen en faciliteiten. Daarnaast delen we regelmatig inspirerende artikelen en tips over tuinieren, landschapsontwerp en de rijke flora en fauna van Friesland.

Samenwerkingen:

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en interessante tuinen om aan onze database toe te voegen en samen te werken met tuineigenaren en organisaties. Heb je een prachtige tuin die je graag wilt delen met anderen, of ben je betrokken bij een tuingerelateerd evenement in Friesland? Neem dan contact met ons op, we horen graag van je!

Sluiting:

Bij OpenTuinenFriesland.nl zijn we er trots op deel uit te maken van de bloeiende tuincommunity in Friesland. We hopen dat onze website je inspireert om op ontdekkingstocht te gaan door de prachtige tuinen die onze provincie rijk is. Geniet van je bezoek aan OpenTuinenFriesland.nl en laat je inspireren door de wonderen van de Friese tuinen!

Scroll naar boven